Alegeți un punct de vânzare:
0733.105501 ; 0733.105505 ; 0745.022290 ; 0729.301515
office@kingauto.ro

Livrarea comenzii

În cazul livrării prin curier, cumpărătorii pot plăti comanda, fie cu numerar, fie printr-o altă metodă de plată. Îmbunătățim continuu serviciul nostru de livrare pentru a-l face cât mai comod posibil. Pentru a fi cât mai aproape posibil de dvs., deschidem cu regularitate noi puncte de preluare.

- Parbrizele sunt disponibile numai cu ridicare din magazin ! ( ne se expediaza prin curier )

In Bucuresti:

Taxa de livrare este de 25 lei, iar pentru comenzile ce depasesc 450 lei livrarea este GRATUITA (in limita a 15 kg). Anvelopele,jantele si piesele cu volum fac exceptie de la aceasta regula.

Produsele comandate se pot ridica si magazinul nostru. In acest caz taxa de livrare este zero.

In tara:

Taxa de livrare este de 25 lei, iar pentru comenzile ce depasesc 450 lei livrarea este GRATUITA (in limita a 20 kg), oriunde in Romania.

Anvelopele, jantele, elementele de caroserie, etc, se taxeaza separat in functie de greutatea volumetrica.

 

Curier EMS
Cel mai rapid și mai convenabil mod de livrare a bunurilor. Curierul va livra ordinul la domiciliul sau biroul destinatarului său. Calculator cost și timp de livrare
Ridicare din magazin
Această metodă trebuie aleasă doar dacă dvs., puteți ridica o comandă pe cont propriu sau prin intermediul unui mandatar direct din magazinul nostru.
Prin URGENT curier
Această metodă poate fi aleasă dacă în regiunea dvs. încă nu s-a deschis o reprezentanță și dvs lucrați direct cu biroul nostru.